Prijavite se za brži pristup najboljim ponudama. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Stiropor - fasade - izolacija

16. sep., 2022 at 15:15   Usluge | Građevinarstvo   Beograd   50 pregleda Referenca: 11823

0.0 star

Lokacija: Beograd


ZOTERM FASADE je porodična firma sa preko 18 godina iskustva u izradi fasada i spoljašnje dekoracije na različitim tipovima objekta. Ukoliko želite da dodatno ulepšate fasadu Vašeg doma, zgrade ili poslovnog objekta, nudimo usluge ugradnje spoljašnje led rasvete svih oblika i dimenzija.

Naš tim čine stručni i profesionalni majstori koji su svoje iskustvo sticali u inostranstvu i već dugi niz godina rade u nepromenjenom sastavu. Sve radove izvodimo sa materijalom renomiranih proizvođača JUB na koje odobravamo garanciju na zahtev sa naruciocem fasade.

Firma IZOTERM FASADE nudi Vam sledeće usluge:

-klasične fasade

-fasade od dekorativnog kamena

-stiropor ili demit fasade

-fasade od grafitnog stiropora

-fasade od kamene vune

-izrada boldura i drugih ukrasnih lajsni

-ugradnja potprozorskih okpnica 

-ugradnja spoljašnje dekorativne rasvete

-imitacija daske

Sa željom da obezbedimo maksimalnu zaštitu Vašeg objekta, firma IZOTERM FASADE bavi se izradom visokokvalitetnih termoizolacija proverenog kvaliteta, po najpovoljnijim cenama. Fasada predstavlja najlepši ukras objekta i zato je vrlo važno da bude usklađena sa tipom i namenom objekta. Osim estetske, mnogo je važnija toplotna funkcija fasade koja štiti naš dom u hladnim zimskim danima i značajno doprinosi uštedi električne energije.

U našem radu koristimo najsavremenije fasadne sisteme koji pružaju adekvatnu izolaciju od različitih vremenskih uticaja, smanjujući potrošnju energije i do 40% , što garantuje idealne uslove za život. Zahvaljujući velikom izboru boja, uvereni smo da ćete lako odabrati željenu nijansu za Vaš objekat.

Naš rad karakteriše preciznost, pedantnost, moderna oprema i profesionalni tim što nam omogućava da odgovorimo na sve zahteve klijenata, poštujući dogovorene rokove. Posebno naglašavamo da posedujemo našu skelu koju brzo i jednostavno montiramo i demontiramo. Takođe, nudimo prevoz materijala.

Dodatni detalji

Kontakt
Izoterm Fasade
Kontakt telefon
064/22-44-885
Note: You must be logged in to post a review.