Prijavite se za brži pristup najboljim ponudama. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Agent za nekretnine sa položenim stručnim ispitom

12. sep., 2022 at 09:38   Posao   Beograd   36 pregleda Referenca: 11741

0.0 star

Lokacija: Beograd


Opis posla

Agent za nekretnine pomaže klijentu da kupi, proda ili iznajmi nekretninu bez obzira da li se radi o stanovima, kućama, poslovnim prostorima ili zemljištu. Agent se informiše o potrebama i zahtevima svojih klijenata i pokušava da ih sve ispuni u celosti ili uz minimalne kompromise. Osnovno u ovom poslu je savršeno poznavanje trenutnog tržišta nekretnina ali i zakonskih procedura i pravila da bi vaš klijent što jednostavnije prošao kroz ceo proces kupoprodaje. Vi prodajete usluge, a ne proizvod, zato je po nama u Divisu, najvažnije briga o klijentu. Mi radimo za klijentovu preporuku.

Znanje i veštine

Položen stručni ispit koji se odnosi na ovu oblast.

Uverenje o neosuđivanosti.

Informatička pismenost.

Radno iskustvo

Potrebno radno iskustvo, minimalno godinu dana u ovom poslu.

Profil kandidata

Ukoliko ste lepo vaspitani, odgovorni, prilagodljivi, vredni, posvećeni poslu, volite rad sa ljudima i komunikativni ste, imate dobru orjentaciju u prostoru i ne smeta vam svakodnevni priliv ogromnih količina informacija - pozovite nas i postanite deo Divis tima. Ono što očekujemo od vas jeste da poštujete pravila našeg posla, da ste dovoljno otvoreni i spremni da učite i da se usavršavate, da imate strpljenja sa ljudima jer je kupoprodaja nekretnina osetljiva tema za svakog klijenta, da volite terenski rad i dinamično radno okruženje i na kraju da puno radite i još više zarađujete.

Nudimo

  • Stalan radni odnos.
  • Fiksnu platu i procenat
  • Odlične bonuse na osnovu ostvarenog obima prodaje
  • Udubno i lepo radno okruženje.
  • Logističku podršku i visok nivo organizacije posla.
  • Rad u timu gde se ceni svačiji trud i zalaganje, gde postoji velika kolegijalnost i međusobna podrška, gde je transparetnost jako važna a mogućnost napredovanja isključivo zavisi od vas samih i vaše volje i posvećenosti poslu.
  • Kontinuirano usavršavanje iz oblasti prodaje, marketinga i zakona koji se odnose na naš posao kroz predavanja i radionice.

Napomena

Svakog radnog dana od 9h do 16h možete zakazati razgovor na telefon.

Sve o nama pogledajte na   www.divisnekretnine.rs

Dodatni detalji

Naziv firme
Divis nekretnine doo
Kontakt tel.
062/191-6575
Note: You must be logged in to post a review.